ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας
Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας
(Φώτο : elassona884.gr)
12 Μαρ
0
Σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο “ετήσιος χορός”, της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας” ,στο κατάμεστο κέντρο “ΦΑΝΤΑΣΙΑ”, στην Ελασσόνα, με πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου παρουσίασαν εκτός από ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς και το χορό ΣΕΡΡΑ, από αγόρια της ομάδας Νέων, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον κόσμο και την χοροδιδάσκαλο Σοφία Κελόγλου-Κυριλλίδου να παίρνει τα εύσημα και για τη συνολική της δουλειά.

Σε μια καθιερωμένη κίνηση εδώ και πολλά χρόνια, η Διοίκηση της Ένωσης Ποντίων και φέτος τίμησε δικούς της ανθρώπους που την υπηρέτησαν από κάθε πόστο και ήταν ο Σιδηρόπουλος Ιωάννης, μέσω της εγγονής του Άννας Σιδηροπούλου, μιας και ο ίδιος έχει φύγει από τη ζωή και ο Ταμουρίδης Δημήτριος.

Πολυπληθής και η παρουσία επισήμων, από την Εκκλησία, την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Πολιτεία, τους Οργανισμούς, την Αστυνομία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Η Διοίκηση της ΕΠ Ε.Ε., ευχαριστεί τον κόσμο που παραβρέθηκε και γέμισε το κέντρο, τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους ,τους χορηγούς και τους επαγγελματίες της Επαρχίας της Ελασσόνας για την οικονομική στήριξη, τους εκπροσώπους των Σωματείων που τίμησαν και αυτοί τον ελασσονίτικο σύλλογο και φυσικά τους εθελοντές-μέλη της για την σημαντική δουλειά που προσέφεραν στην όλη οργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

 

 

Πηγή : elassona884.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.