ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στενές σχέσεις αποκτά η Ένωση Ποντίων Αιγάλεω με την Ελληνική κοινότητα του Καναδά
Στενές σχέσεις αποκτά η Ένωση Ποντίων Αιγάλεω με την Ελληνική κοινότητα του Καναδά
18 Δεκ
0
Σχόλια

Στενές σχέσεις αποκτά η Ένωση Ποντίων Αιγάλεω με την Ελληνική κοινότητα του Καναδά

Πριν από περίπου ένα μήνα ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω Αλέξανδρος Σκυριανός επισκέφτηκε τα γραφεία της ελληνικής κοινότητας μείζονος Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο Αλέξανδρος Σκυριανός βρέθηκε στον Καναδά για ένα προσωπικό του ταξίδι όμως δεν έχασε την ευκαιρία να συσφίξει και άλλο τις –ήδη υπάρχουσες – σχέσεις του Σωματείου που εκπροσωπεί με τους Έλληνες του Καναδά.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Παγώνης Νικόλαος, ξενάγησε τον Αλέξανδρο Σκυριανό στου χώρους της κοινότητας και συζήτησαν για τον τρόπο λειτουργίας της κοινότητας στο Κεμπέκ αλλά και για άλλα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον απόδημο Ελληνισμό. Ο Παγώνης Νικόλαος σαν γνήσιος Έλληνας προσέφερε ένα δώρο στην Ένωση Ποντίων Αιγάλεω δια μέσω του Αλέξανδρου Σκυριανού, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος με τίτλο διηγούμαι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παγώνης Νικόλας βρέθηκε στην Ελλάδα και με αυτή την ευκαιρία επισκέφτηκε για πρώτη φορά τα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω. Εκεί τον περίμενε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που τον ξενάγησε στα γραφεία της Ένωσης καθώς επίσης και στο μουσείο της, που βρίσκεται υπό κατασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.