ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακό γλέντι στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού
Ποντιακό γλέντι στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού
(Φώτο : oroposnews.com)
07 Φεβ
0
Σχόλια

Ποντιακό γλέντι στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού

Ο Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού «Ο Εύξεινος Πόντος» διοργάνωσε με επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 στο κέντρο Χρήστος και Μαρία στην παραλία Μαρκοπούλου.

Με πολύ κόσμο, χορό και κέφι, η ετήσια χοροεσπερίδα των Ποντίων του Ωρωπού προσέφερε στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ανταμώσουν με φίλους και να διασκεδάσουν με την ζωντανή ορχήστρα αλλά και τους χορευτές που ξεσήκωσαν το κοινό.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Πολυχρόνης Λεμονίδης ευχαρήστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους ενώ ευχήθηκε για το νέος έτος ανοίγοντας την «εύμορφη» αυτή γιορτή που ανέδειξε την δράση του συλλόγου και το εξαιρετικό επίπεδο των χορευτών που διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

Το Oropos News, πάντα δίπλα στους συλλόγους του Ωρωπού μας, αφιέρωσε αυτόν τον μήνα στον Σύλλογο Ποντίων Ωρωπού. Τόσο στην εφημερίδα της Πέμπτης όσο και σύντομα στο διαδίκτυο θα παρακολουθήσετε και θα διαβάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα και όμορφη συνέντευξη μας με τα μέλη του συλλόγου.

Ποντιακό γλέντι στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού | Oropos News

Ποντιακό γλέντι στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού | Oropos News

 

 

 

 

Πηγή : oroposnews.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.