ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε η 5η Κλήρωση Αγάπης - Ένας «Πόντος» για όλους - Οι νικητές
Πραγματοποιήθηκε η 5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους – Οι νικητές
(Φωτο: Ένας Πόντος για όλους)
06 Φεβ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η 5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους – Οι νικητές

Το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η 5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους, κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας του Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος» στο νησί της Σύρου.

Να θυμίσουμε πως η διαδικασία ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου 2023 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2024.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Βασίλης Καρυοφυλλίδης, εμπνευστής και διοργανωτής της συγκεκριμένης δράσης:

«Με την κλήρωση των δώρων και την ανάδειξη των τυχερών ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, η 5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους για όλους, που πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και έγινε κατά την χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος» στο νησί της Σύρου.

Την εκδήλωση, που μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους, άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος», Νίκος Καρυοφυλλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση. Στη συνέχεια κάλεσε τον εμπνευστή της Κλήρωσης Αγάπης, Βασίλη Καρυοφυλλίδη, για να αναφερθεί λεπτομερώς στη δράση αλλά και να πραγματοποιήσει την κλήρωση. Η ταμίας του «Εύξεινου Πόντου» Ελένη Ευφραιμίδου ανάγνωσε τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των πολιτιστικών σωματείων που συνδιοργάνωσαν το γεγονός αλλά και της προέδρου του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα», Μαρίας Τρυφωνίδη — σωματείο για το οποίο συγκεντρώθηκαν τα έσοδα, και το οποίο υποστήριξε τη δράση.

Η Κλήρωση Αγάπης αγκαλιάστηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό να μπει ένας πόντος αισιοδοξίας στα παιδάκια που πολεμούν τον καρκίνο και φιλοξενούνται με τους γονείς τους στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα.

Η διαδικασία ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε μετά από παράταση, στις 18/1/2024 (δείτε την κλήρωση εδώ https://fb.watch/q0su2l-Rbo/).

Παρά τις δυσκολίες της περιόδου (οικονομική και ενεργειακή κρίση, αλλά και τη δυσπιστία της κοινωνίας —πλέον— να στηρίξει σωματεία τέτοιου χαρακτήρα) καταφέρθηκε από το πουθενά να συγκεντρωθεί ποσό άνω των 2.200€ για τις ανάγκες του σωματείου «Φλόγα».

Οι νικητές της κλήρωσης που απέκτησαν τα πλούσια και μοναδικά δώρα, είναι οι εξής, και αναφέρονται με τον κωδικό αριθμό συμμετοχής τους:
* Από μία συλλεκτική μπάλα ποδοσφαίρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετέχει φέτος η ομάδα της ΑΕΚ – 112 και 23122
* Iphone 15 (125GB αξίας 980€) – 112
* Ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σύρο (πληρωμένα μεταφορικά και διαμονή, αξίας 500€) – 28121
* Δύο ποντιακές λύρες (συνολικής αξίας 600€) – 8121 και 23122
* Δωροεπιταγή για τα καταστήματα Κωτσόβολος (300€) – 26121
* Ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Νυμφαίο Φλώρινας (αξίας 200€) – 1112
* Έκπτωση 150€ στη Σχολή Οδηγών Νικολαΐδης – 23121
* Δύο δωροεπιταγές των 30€ για αγορές από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης – 112 και 23121

Ευχαριστούμε τους εξαίρετους χορηγούς, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γι’ αυτή την ιδιαίτερη κοινωνική δράση:
• Την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ
• Τον Δήμο Αχαρνών και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών
• Τους κατασκευαστές των μουσικών οργάνων Νίκο Ξαφόπουλο και Χρήστο Πολιτίδη από τη Θεσσαλονίκη
• Τους επιχειρηματίες Γιώργο Σαββίδη και το ψητοπωλείο «Του Σαββίδη», Νίκο Καρυοφυλλίδη και Έρη Οικονόμου για τα καταλύματα Όναρ luxuries & rustic rooms (Σύρο) και Enterne Guesthouse (Νυμφαίο Φλώρινας) αντίστοιχα
• Τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Α’ Ανατολικής Αττικής Στέλιο Φωτόπουλο
• Τον Γιώργο Νικολαΐδη και τη Σχολή Οδηγών Νικολαΐδης
• Τον Σύλλογο Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος».

Επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας: pontosnews.gr, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, cyclades24.gr, neaflorina.gr, cityfm.gr, kanali20.gr, diavlosfm.gr, messiniaradio.gr, messiniawebtv.gr, Ράδιο Αλιβέρι 1, Ράδιο Λέχοβο, εφημερίδες «Εύξεινος Πόντος», «Χρόνος» Κομοτηνής, «Δυτική Όχθη», «Εν τη πόλει», «Μένουμε Δήμο Αμυνταίου», καθώς και τον «Λόγος των Κυκλάδων» που μετάδοσε ζωντανά την κλήρωση και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε την 5η Κλήρωση Αγάπης «Ένας Πόντος για όλους» και βάλατε έναν μεγάλο πόντο στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά και δώσατε μια νότα αισιοδοξίας σε οικογένειες που τα παιδιά τους πολεμούν τον καρκίνο. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να στέλνετε τη δωρεά σας προς την «Φλόγα» κάθε ώρα και στιγμή και να συμμετάσχετε στην επόμενη κλήρωση, αρκεί να μας στείλετε την απόδειξη με εμφανή τα στοιχεία ημερομηνίας κατάθεσης και την αιτιολογία «Ένας Πόντος για όλους».
Ραντεβού στις αρχές του ερχόμενου Δεκεμβρίου για την 6η Κλήρωση Αγάπης.
Υγεία, υγεία και μόνο με υγεία θα τα καταφέρουμε όλα!

Με εκτίμηση
οι συνδιοργανωτές πολιτιστικοί σύλλογοι της Κλήρωσης Αγάπης,
Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης
Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας Φλώρινας
Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Εύξεινος Πόντος
Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα»
Λαογραφικός Σύλλογος «Κορύβαντες» Καλαμάτας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.