ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 11 Χρόνια χωρίς τον Γεώργιο Αμαραντίδη: Η Κιβωτός του Πόντου του Ηλία Υφαντίδη τραγουδά για τον Γεώργιο Αμαραντίδη (βίντεο)
11 Χρόνια χωρίς τον Γεώργιο Αμαραντίδη: Η Κιβωτός του Πόντου του Ηλία Υφαντίδη τραγουδά για τον Γεώργιο Αμαραντίδη (βίντεο)
(Φωτο: Κιβωτός του Πόντου)
03 Φεβ
0
Σχόλια

11 Χρόνια χωρίς τον Γεώργιο Αμαραντίδη: Η Κιβωτός του Πόντου του Ηλία Υφαντίδη τραγουδά για τον Γεώργιο Αμαραντίδη (βίντεο)

Στις 02 Φεβρουαρίου 2024 συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τον θάνατο του Γεωργίου Αμαραντίδη.

Ο Ηλίας Υφαντίδης, θέλοντας να τον τιμήσει, μαζί με την χορωδία ενηλίκων της Κιβωτού του Πόντου, τραγουδούν το τραγούδι «Να σαν τη μάνα που γεννά».

Αναλυτικά το μήνυμα της Κιβωτού του Πόντου του Ηλία Υφαντίδη:

«02/02/2013 – 02/02/2024
11 Χρόνια χωρίς τον Γεώργιο Αμαραντίδη

Χρέος ψυχής και απόδοση Τιμής στον άνθρωπο που εμφύσησε την Ποντιακή Μουσική Παράδοση, μέσα στις φλέβες του ιδρυτή και Δασκάλου της Κιβωτού Ηλιας Υφαντιδης.

Ο Γιώργος Αμαραντίδης έφυγε στα 69 του χρόνια αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο αλλά κι ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην ποντιακή μουσική παράδοση όσο και σε όλους όσους τον αγαπούσαν.

Όσα χρόνια και να περάσουν η θύμηση του παραμένει έντονη και η «παρουσία» του εμφανής ! ! !»

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.