ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά η δράση «Το καλαθόπον»
Πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά η δράση «Το καλαθόπον»
(Φωτο: ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)
15 Ιαν
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά η δράση «Το καλαθόπον»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση «Το καλαθόπον» από την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2024.

Πρόκειται για μια δράση με αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία δωρίζονται τρόφιμα σε οικογένειες της περιφέρειας που έχουν ανάγκη.

Για 5η χρονιά τα μέλη της Επιτροπής απευθύνθηκαν σε Σωματεία- Μέλη και τοπικούς επιχειρηματίες και συνέλεξαν τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά και άμεσης κατανάλωσης, με τη βοήθεια των μελών και του ευρύτερου κοινού της περιφέρειας.

(Φωτο: ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)

Το πρωί της Παρασκευής 05 Ιανουαρίου 2024, μέλη του ΔΣ της Π.Ε.Ν. και εκπρόσωπος του Σ.Πο.Σ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα έθεσαν στη διαθεσιμότητα του συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως.

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τους υπεύθυνους των σημείων συλλογής τροφίμων, τον υπεύθυνο ιερέα του συσσιτίου απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως πρωτ. Ιωάννη Καζάκο και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.