ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 5η Κλήρωση Αγάπης - Ένας «Πόντος» για όλους: Τα χάταλα της «Τραπεζούντας» Φυλής μας προτρέπουν να βάλουμε έναν Πόντο αλληλεγγύης (βίντεο)
5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους: Τα χάταλα της «Τραπεζούντας» Φυλής μας προτρέπουν να βάλουμε έναν Πόντο αλληλεγγύης (βίντεο)
(Φωτο: Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα»)
13 Ιαν
0
Σχόλια

5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος» για όλους: Τα χάταλα της «Τραπεζούντας» Φυλής μας προτρέπουν να βάλουμε έναν Πόντο αλληλεγγύης (βίντεο)

Φιλανθρωπία σημαίνει «αγάπη του ανθρώπου» με την έννοια της φροντίδας και την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και απορρέει από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών και βασίζεται στον εθελοντισμό.

Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει και η 5η Κλήρωση Αγάπης – Ένας «Πόντος», εμπνευστής της οποίας είναι ο ποδηλάτης, Βασίλης Καρυοφυλλίδης.

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» —σωματείο το οποίο στηρίζει τη δράση.

Η κλήρωση θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 στις 23:59.

Και να θυμάστε… Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε έναν Πόντο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, όπως μας προτρέπουν και τα χάταλα του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Τραπεζούντας».

Και μην ξεχνάτε… Κανένα ποσό δεν είναι ντροπή!!!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.