ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία στήριξαν οι Φοιτητές Σερρών
Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία στήριξαν οι Φοιτητές Σερρών
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών)
27 Δεκ
0
Σχόλια

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία στήριξαν οι Φοιτητές Σερρών

Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο δεξιώσεων «Πέτρος & Μένια».

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς με τα έσοδα ο Σύλλογος έσπευσε στην αγορά : πετσετών, φούτερ, παντελονιών, φανελακιών, καλτσών, sudocrem, farin lacte, και σε διάφορα άλλα φαρμακευτικά είδη, για το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου)».

Αναλυτικά το μήνυμα του Συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Σερρών έπειτα από έναν πετυχημένο Ετήσιο Χορό, έσπευσε στην αγορά : πετσετών, φούτερ, παντελονιών, φανελακιών, καλτσών, sudocrem, farin lacte, και σε διάφορα άλλα φαρμακευτικά είδη, για το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου)» .

Η συγκίνηση των εργαζομένων όσο και η δική μας ήταν μεγάλη. Αντικρίσαμε ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά και παλεύουν για τα απαραίτητα και για το χαμόγελο όλων των παιδιών.
Ο σύλλογός μας προσπαθεί με κάθε του ενέργεια να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο. Η αγορά των Σερρών μας βοηθά ανελλιπώς στους χορούς μας και στάθηκε δίπλα μας και στην αγορά όλων των πραγμάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν!!! Ελπίζουμε η κίνησή μας να παροτρύνει και άλλους όχι μόνο συλλόγους αλλά και σπιτικά να σταθούν δίπλα τους!!!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά χαμόγελα!!!

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.