ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με απονομές «τιμής ένεκεν» σε υποστηρικτές του Συλλόγου, πολύ χορό και διασκέδαση η ποντιακή βραδιά του «Ξενιτέα» Κω (βίντεο)
Με απονομές «τιμής ένεκεν» σε υποστηρικτές του Συλλόγου, πολύ χορό και διασκέδαση η ποντιακή βραδιά του «Ξενιτέα» Κω (βίντεο)
(Φώτο : aegeanews.gr)
11 Δεκ
0
Σχόλια

Με απονομές «τιμής ένεκεν» σε υποστηρικτές του Συλλόγου, πολύ χορό και διασκέδαση η ποντιακή βραδιά του «Ξενιτέα» Κω (βίντεο)

Με απονομές και τιμητικές πλακέτες, τιμής ένεκεν σε υποστηρικτές του Συλλόγου, μαζική προσέλευση, πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση διεξήχθη απόψε η Ποντιακή βραδιά στο εστιατόριο «Όνειρο» στο Τιγκάκι.

Προσκεκλημένοι του Συλλόγου Ποντίων «Ο Ξενιτέας».ήταν οι καλλιτέχνες Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Ειρήνη Σαχταρίδου και  Νίκος Κοτταρίδης,

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό-καλωσόρισμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Ο Ξενιτέας» Χαράλαμπος Ναβροζίδης και ακολούθησαν οι απονομές στους ανθρώπους  που  στήριξαν  το σύλλογο.

Πολύς ο κόσμος που  διασκέδασε σε ρυθμούς ποντιακής μουσικής, χορεύοντας και τραγουδώντας τους ποντιακούς σκοπούς των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο δήμαρχος  Κω Θεδόσης Νικηταράς,  η ειδική  σύμβουλος κοινωνικής  πολιτικής  Σταματια  Κανταρζή,  ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Ασφενδιού Σεβαστιανός  Παρβέρης,  η πρόεδρος  του Βακουφ  Κω Ελβάν Κοτζαογλάν. και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και διασκέδαση.

 

 

 

Πηγή : aegeanews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.