ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το τραγούδι του Τσαχουρίδη - Εξαιρετικά αφιερωμένο στα «Παιδιά της Άνοιξης»
Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το τραγούδι του Τσαχουρίδη – Εξαιρετικά αφιερωμένο στα «Παιδιά της Άνοιξης»
(:Φώτο : veriotis.gr)
04 Νοέ
0
Σχόλια

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το τραγούδι του Τσαχουρίδη – Εξαιρετικά αφιερωμένο στα «Παιδιά της Άνοιξης»

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη, που είναι αφιερωμένο στα «Παιδιά της Άνοιξης».

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια κυκλοφορία από την Heaven Music, που ήδη έχει συγκινήσει όλο το πανελλήνιο και έγινε αμέσως viral στα social media. Ένα διαφορετικό τραγούδι με ιδιαίτερο μήνυμα, σε μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη και στίχους του Δημήτρη Μπρούχου, το οποίο απογειώνει με την ευαίσθητη του ερμηνεία ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

Στο τραγούδι συμμετέχει υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη και η χορωδία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

Στο music video που συνοδεύει το τραγούδι, πρωταγωνιστεί ο μικρός Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, ο οποίος κρύβει μέσα του πολλά από αυτά που θα μας βοηθούσαν να τον καταλάβουμε καλύτερα. Οι ανάγκες του δεν διαφέρουν από κανένα άλλο παιδί, έχει ανάγκη από το παιχνίδι και την συνύπαρξη με άλλα παιδιά. Το μόνο που έχει να δώσει είναι η αγάπη του. Η διαφορετικότητα του όπως και καθενός άλλου μπορεί να μας κάνει ξεχωριστούς αλλά δυστυχώς λειτουργεί σήμερα στην κοινωνία μας αποτρεπτικά δημιουργώντας στερεότυπα.

Με αυτό το ιδιαίτερο τραγούδι και music video ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης δηλώνει πως η ενσυναίσθηση, ως γλώσσα αγάπης, χρειάζεται πέραν της βιωματικής μεθόδου και ενημέρωση με τη συμμετοχή όλων μας!

Η νέα κυκλοφορία του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη – «Τα Παιδιά της Άνοιξης» είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

 

 

 

Πηγή : veriotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.