ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δύο υποτροφίες προκήρυξε η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης
Δύο υποτροφίες προκήρυξε η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης)
16 Σεπ
0
Σχόλια

Δύο υποτροφίες προκήρυξε η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε, με δελτίο τύπου, την προκήρυξη δυο υποτροφιών για σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο: Πολιτισμός και Διεθνείς Σχέσεις» (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies: Culture and International Relations) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι δυο υποτροφίες προκηρύχθηκαν προς τιμή δυο εξεχουσών προσωπικοτήτων που πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον Ποντιακό Ελληνισμό και αντίστοιχα ονομάστηκαν υποτροφία «Άννας Θεοφυλάκτου» και «Χαράλαμπου Κιαγχίδη».

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε φοιτητές που θα εκπονήσουν εργασίες σε σχέση με πτυχές της ιστορίας του Ποντιακού ελληνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μπορεί κανείς να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/blacksea, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες μπορεί να επικοινωνήσει με τον επίκ. καθηγητή Στέφανο Κορδώση (+30 2310 807570, s.kordosis@ihu.edu.gr).

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης με την προκήρυξη των παραπάνω υποτροφιών θεωρεί αφενός ότι εκπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Καταστατικούς της σκοπούς και αφετέρου δίνει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ερευνήσουν πτυχές της ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.