ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκέντρωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας
Συγκέντρωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας
(Φωτο: protothema.gr)
09 Σεπ
0
Σχόλια

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Ένωσης, καλεί τους φίλους και τα μέλη της να να ανταποκριθούν αλληλέγγυα στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Το μυαλό και οι προσευχές όλων μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας:

«Με το βλέμμα στραμμένο στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να ανταποκριθούν αλληλέγγυα στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.).
Η συλλογή ειδών ανάγκης θα γίνει μέχρι την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2023 στο χώρο της Λέσχης Δ.Σολωμου 21 (Νέο Φρούριο) τηλ.επικοινωνίας 6945352560.

Σάββατο 09/09/23 19:00-21:00
Δευτέρα 11/09/23 19:00-21:00
Τετάρτη 13/09/23 19:00:21:00

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Στέλλα Σοϊλεμετζίδου

Η Γεν.Γραμματέας
Νόπη Κοτίδου»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.