ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του καλοκαιρινού εργαστηρίου δραστηριοτήτων του «Διγενή Ακρίτα» Ποντοηράκλειας
Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του καλοκαιρινού εργαστηρίου δραστηριοτήτων του «Διγενή Ακρίτα» Ποντοηράκλειας
(Φωτο: Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντοηράκλειας «Διγενή Ακρίτα»)
21 Αυγ
0
Σχόλια

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του καλοκαιρινού εργαστηρίου δραστηριοτήτων του «Διγενή Ακρίτα» Ποντοηράκλειας

Μετά από σχεδόν δύο μήνες λειτουργίας το καλοκαιρινό εργαστήρι δραστηριοτήτων του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας «Διγενής Ακρίτας», αποχαιρέτησε τους μικρούς του φίλους!

Ο Σύλλογος, με μήνυμά του στη σελίδα του, ευχαρίστησε πολύ τις εθελόντριες που βοήθησαν να υλοποιηθεί, για δεύτερη χρονιά, η δραστηριότητα αυτή και αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην απασχόληση των παιδιών!

Αναλυτικά το μήνυμα του Συλλόγου:

«Μετά από σχεδόν δύο μήνες λειτουργίας ήρθε η ώρα το καλοκαιρινό εργαστήρι δραστηριοτήτων του συλλόγου μας να αποχαιρετήσει τους μικρούς του φίλους!

Ευχαριστούμε πολύ τις εθελόντριες που βοήθησαν να υλοποιηθεί και φέτος για δεύτερη χρονιά η δραστηριότητα αυτή και αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην απασχόληση των παιδιών! @evi_michailidouu @_.georgia_.mch @gewrgiapaylidou @papadopoulou.mdespoina
Φυσικά ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους που ήταν εκεί κάθε Παρασκευή και τους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας και στήριξαν το έργο του συλλόγου φέρνοντας τα παιδιά τους!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!»

Να θυμίσουμε πως τα μαθήματα του καλοκαιρινού εργαστηρίου δραστηριοτήτων του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοηράκλειας «Διγενή Ακρίτα», ξεκίνησαν την Παρασκευή στις 23 Ιουνίου 2023 και πραγματοποιούνταν κάθε Παρασκευή στις 19:00.

Η διάρκεια του κάθε μαθήματος ήταν 2 ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.