ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την εικόνα της Παναγίας συνόδευσαν οι «Οι Διόσκουροι» Μάνδρας
Την εικόνα της Παναγίας συνόδευσαν οι «Οι Διόσκουροι» Μάνδρας
(Φωτο: Ένωση Ποντίων και Φίλων Μανδρας «Οι Διόσκουροι»)
16 Αυγ
0
Σχόλια

Την εικόνα της Παναγίας συνόδευσαν οι «Οι Διόσκουροι» Μάνδρας

Η Ένωση Ποντίων και Φίλων Μανδρας «Οι Διόσκουροι» παρευρέθηκε στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Νεκτάριου στη συνοικία Παπακώστα, την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023, παρουσία των πατέρων Γεωργίου και Νικοδήμου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νικόλαος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Συλλόγου, τίμησαν και συνόδευσαν την ιερή εικόνα της Παναγίας και εν συνεχεία ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση, με συμμετοχή του χορευτικού τμήματος των «Διόσκουρων».

(Φωτο: Ένωση Ποντίων και Φίλων Μανδρας «Οι Διόσκουροι»)

Ο Σύλλογος, μεταξύ άλλων, έγραψε στη σελίδα του:

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τους πατέρες της εκκλησίας και τον Δημήτρη Εμμανουήλ, συγχαρητήρια για την υπέροχη διοργάνωση, ήταν μεγάλη συγκίνηση και ευλογία να συμμετέχουμε για πρώτη φορά στον εορτασμό της Παναγίτσας στη συνοικία!!!

Ευχαριστούμε επίσης, τον πρόεδρο του Χορευτικού Ομίλου Μεγάρων και φίλο Γιώργο Τζανετόπουλο για την συνεργασία και συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη λιτανεία και στα χορευτικά τμήματα των συλλόγων.
Χρονια πολλά σε όλες/όλους!!!».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.