ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι: Μνήμη Πόντου – Pontus memory - Τα δώρα για το 2023
Εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι: Μνήμη Πόντου – Pontus memory – Τα δώρα για το 2023
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
06 Ιούν
0
Σχόλια

Εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι: Μνήμη Πόντου – Pontus memory – Τα δώρα για το 2023

Το εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Μνήμη Πόντου – Pontus memory – που αποτελούσε ένα όραμα για όλους τους Πόντιους είναι πλέον έτοιμο και με τη δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού δράσης εξερευνούμε τη γεωγραφική περιοχή του Πόντου και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, εδώ και ένα χρόνο.

Η ποντιακή ιστορία, πολιτισμός και παράδοση αναδεικνύεται παίζοντας το παιχνίδι ΄΄Μνήμη Πόντου΄΄ συνδέοντας την αιώνια μνήμη των ποντίων προγόνων μας με το παρόν και κυρίως με το μέλλον. Ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες μας χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Ο παίκτης πρέπει να επισκεφτεί, από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, διάφορες πόλεις του Πόντου και καλείται να συλλέξει αντικείμενα (ιστορικές πληροφορίες), συγκεντρώνοντας πόντους. Όταν συγκεντρώσει όλα τα αντικείμενα αυτόματα μπαίνει στους νικητές που διεκδικούν μέσω κλήρωσης που θα γίνεται και θα ανακοινώνονται οι νικητές κάθε χρόνο στις θερινές εκδηλώσεις του συλλόγου(αρχές Ιουλίου).

Για το έτος 2023 τα δώρα μας είναι:
α. Μία διανυκτέρευση για δύο(2) άτομα με πρωϊνό σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου ΄΄ΛΟΖΙΤΣΙ΄΄ στη Βέροια ,προσφορά των αδελφών Λαζαρίδη.
β. Ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο για δύο άτομα στο νέο υπερσύγχρονο εστιατόριο ΄΄Μαμά Πεινάω΄΄ (Αντ. Καμάρα 2 – Βέροια) προσφορά του Αργύρη και της Ολίνας Ιντζεβίδη.
γ. Δύο βιβλία (Λεξικό και Αυτοβιογραφία) του αείμνηστου Ευστάθιου Αθανασιάδη (Γεροστάθη),προσφορά της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Η όλη δράση είναι επιχορηγούμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την ιστορική – ακαδημαϊκή επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Βασίλη Σ. Δημητριάδη (Αρχαιολόγου ΜΑ και Ph. D can. στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία) ενώ υλοποιήθηκε από την εταιρεία EASYDOT CREATIVE με υπεύθυνο τον κ. Μπουζίκα Ιωάννη.

Όλες οι λεπτομέρειες του πρωτοποριακού παιχνιδιού είναι στη διάθεση σας στο σύνδεσμο: https://game.elverias.gr όπου παίζοντας πλουτίζεται τις γνώσεις σας για τον Πόντο και κερδίζετε πλούσια δώρα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.