ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιμνημόσυνη δέηση και βραβεύσεις στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων του Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα
Επιμνημόσυνη δέηση και βραβεύσεις στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων του Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα-Βύρωνα)
03 Ιούν
0
Σχόλια

Επιμνημόσυνη δέηση και βραβεύσεις στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων του Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα

Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα-Βύρωνα την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στην πλατεία Πόντου στον Καρέα.

Στο μνημείο που βρίσκεται στην πλατεία, το οποίο είναι αφιερωμένο στα θύματα της θηριωδίας των Νεότουρκων, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον αρχιμανδρίτη, πατέρα Ειρηναίο και τον πατήρ Γεώργιο. Έπειτα ακολούθησε ομιλία για τα ιστορικά γεγονότα, την οποία εκφώνησε η νέα πρόεδρος του Συλλόγου, Στέλλα Θεοδωρίδου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συνδέσμου Μπάιρον Πάνος Τριγάζης.

Στη συνέχεια, το ΔΣ του Συλλόγου βράβευσε κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν το Σύλλογο και τον στηρίζουν.

Βραβεύτηκαν για τη συνεχή στήριξη, προσφορά -χορηγίες προς το Σύλλογο οι Γρηγόρης Δημητρiάδης -Αριστήνδιν μέλος Συλλόγου, η Νίκη Δεντρινού- μέλος Συλλόγου, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου Επιστημών Ελλάδος, Ελένη Κιτσέλη ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μουντοκαλάκης Βασίλης η Νομική Σύμβουλος της Τράπεζας Ελλάδος, Φιλντίση Νεκταρία Ελευθερία, η μουσικός της Κρατικής Ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής, Κόκοτα Χριστίνα και η Πολιτικός Ιστορικός Επιστήμονας, Ευγενία Θεοδωρίδη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση, στην οποία κληρώθηκαν κάποια δώρα.

Οι τυχεροί ήταν: η Άννα Μαυρογιαννίδου, η οποία κέρδισε μια παλαιομένη εικόνα του Αγίου Αλέξανδρου – χορηγία της εξαιρετικής Αγιογράφου, Ελένης Κιτσέλη, ο Ιάκωβος Σεμπελίδης, ο οποίος κέρδισε ενα ηλεκτρονικό καλοριφέρ – χορηγία του Δημοτικού Σύμβουλου, Βασίλη Μουντοκαλάκη, η Ελένη Χιωτέλλη, η οποία κέρδισε κι εκεινη ενα ηλεκτρονικό καλοριφέρ – χορηγία του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Μουντοκαλάκη, όπως και η Μαίρη Παπαναστασάτου, η Καλαϊτζίδη Μαρία η οποία κέρδισε έναν ηλεκτρονικό αποχυμωτή -χορηγία Μηχ.Ηλεκτρολόγου Γιώργου Θεοδωρίδη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος, Ιουλία Κιούπη, ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Καραγιάννης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, Λεμονιά Κλωνάρη, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αλέξης Σωτηρόπουλος και Βασίλης Δεμπόνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Ντόβολος, Βασίλης Μουντοκαλάκης, Νεκτάριος Αποστολάκης, Θανάσης Οικονόμου και Πάνος Τριγάζης, επίσης η Αντιπρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου Επιστημών Ελλάδος, Ελένη Κιτσέλη, η Μουσικός της Κρατικής Ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής, Χριστίνα Κόκοτα, η Νομική Σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, Νεκταρία Ελευθερία Φιλντίση, ο πρόεδρος της Π.Ε.Λ.Τ., Γιώργος Λένης και η πρόεδρος του Σ.Π.Κ.Χ, Φλώρα Διαμάντη και η Βάσω Σαββίδου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.