ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας
Είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας
07 Φεβ
0
Σχόλια

Είδη πρώτης ανάγκης συλλέγει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού σχετικά με τον φονικό σεισμό που έπληξε τη Τουρκία και τη Συρία, εκφράζοντας την θλίψη της για τα θύματα.

Επιπλέον γνωστοποιεί στους φίλους και στα μέλη της πως θα ακολουθήσει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς που έλαβαν χώρα στους νοτιοανατολικούς νομούς της Τουρκίας και της Βόρειας Συρίας. Ευχόμαστε περαστικά σε όλους τους πληγέντες, ελπίζουμε όλοι οι αγνοούμενοι να ανασυρθούν ζωντανοί το συντομότερο δυνατών και να θρηνήσουμε όσο το δυνατών λιγότερα θύματα.

Η Ένωση μας θα συμβάλει, όπως έχει κάνει άλλωστε πολλάκις και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, με είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα κλπ) τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Τις επόμενες ημέρες θα βγει σχετική ανακοίνωση από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και θα ενημερώσουμε και εμείς με την σειρά μας τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.