ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άναψε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας και φωτίζει τα μονοπάτια του Πόντου
Άναψε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας και φωτίζει τα μονοπάτια του Πόντου
04 Νοέ
0
Σχόλια

Άναψε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας και φωτίζει τα μονοπάτια του Πόντου

Ένα μήνυμα στο οποίο αναφέρεται στις δραστηριότητες του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» μοιράστηκε με τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου, η πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος, Σοφία Σαββίδου.

Επιπλέον αναφέρεται και στο υλικό του Συλλόγου ( βιογραφικό και φωτογραφίες) που θα στείλει στη Γαλλία μέσω της Alicia Demoulian, αρμενικής καταγωγής, που για τρεις μήνες, μέσω του προγράμματος Erasmus, συμμετείχε στις δραστηριότητες και γενικότερα δράσεις του Συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα της Σοφίας Σαββίδου:

«Γράφοντας το βιογραφικό του Συλλόγου και διαλέγοντας φωτογραφίες για να τα στείλω στη Λυών της Γαλλίας με την Alicia Demoulian, διαπίστωσα πως δικαίως τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας έδωσαν το όνομα «Ο Φάρος».

Αληθινός φάρος, με άπειρες δραστηριότητες που οδηγεί τα μέλη και τους φίλους του στα μονοπάτια του Πόντου.

Είχαμε την τιμή να είναι μαζί μας η Γαλλίδα Alicia Demoulian (Αρμενικής καταγωγής), για τρείς μήνες μέσω του προγράμματος Erasmus. Συμμετείχε σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου και μελέτησε την ιστορία και τον πολιτισμό των Ποντίων και με την επιστροφή της θα μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της στη χώρα της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ιδρυτικά αλλά και σε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που εδώ και 43 χρόνια κρατούν αναμμένο τον φάρο και μεταδίδουν την κληρονομιά των προγόνων τους σε Πόντιους και μη ανά τη γη.

Σοφία Σαββίδου
Πρόεδρος και Χοροδιδάσκαλος
Συλλόγου ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.