ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων
Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και  Νήσων
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
16 Οκτ
0
Σχόλια

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και  Νήσων την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού.

Η συνέλευση, που σύμφωνα με όσα προβλέπει για τους συνδέσμους το καταστατικό της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διεξάγεται κάθε τρία χρόνια τον μήνα Οκτώβριο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

α) Εκλογή προέδρου και γραμματέα της τακτικής γενικής συνέλευσης

β) Παρουσίαση διοικητικού απολογισμού

γ) Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού

δ) Τοποθετήσεις επί των εισηγήσεων και προτάσεις από τα μέλη του Σώματος

ε) Ψήφιση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού

στ) Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής

ζ) Εκλογική διαδικασία

η) Καταμέτρηση των ψήφων και ανάδειξη από την εφορευτική επιτροπή της σειράς κατάταξης των υποψηφίων.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης και θα διαρκέσει έως τις 19:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν όλα τα σωματεία μέλη του Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδος και Νήσων που πληρούν τις προϋποθέσεις:

1.Ταμειακή τακτοποίηση έως και τρέχον έτος 2022 (μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών πριν την έναρξη των εργασιών).

2.Κάθε σωματείο μέχρι και δυο εκλέκτορες εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι μέλος της διοίκησης (πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΔΣ) και δεύτερος οποιοσδήποτε μέλος του συλλόγου που θα έχει την έγκριση του Δ.Σ. Και για τους δύο απαιτείται αντίγραφο πρακτικού του Δ.Σ., για τον ορισμό τους.

3.Δικαίωμα τρίτου εκλέκτορα έχουν όσοι σύλλογοι στις τελευταίες εκλογές είχαν συμμετοχή με πάνω από 300 μέλη. Σε αυτή τη περίπτωση απαιτείται ΚΑΙ αντίγραφο της Εφορευτικής Επιτροπής με τις υπογραφές των ψηφισάντων.

4.Όσοι από τους πιστοποιημένους εκλέκτορες επιθυμούν να μετέχουν στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη του Δ.Σ. στον Σύνδεσμο, καλούνται να καταθέσουν μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου έγγραφη και ενυπόγραφη την υποψηφιότητά τους στο email του Σ.Πο.Σ. (ath@poe.org.gr) .

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.