ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Λαχειοφόρο με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου πραγματοποιεί Σύλλογος Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα»
Λαχειοφόρο με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου πραγματοποιεί Σύλλογος Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα»
15 Οκτ
0
Σχόλια

Λαχειοφόρο με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου πραγματοποιεί Σύλλογος Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα»

Λαχειοφόρο αγορά ξεκίνησε από τη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή Λύρα» με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου στο κέντρο δεξιώσεων Belvedere Events.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του συλλόγου μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου, από 12 Οκτωβρίου 2022 ξεκίνησε η έναρξη της λαχειοφόρου αγορά με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.

Η  κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:00,στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας, που θα διεξαχθεί στο κέντρο δεξιώσεων Belvedere Events  επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 7 και Λευκωσίας, Περιστέρι.

Θα θέλαμε, πρώτα από όλα, να ευχαριστήσουμε τον κύριο χορηγό της λαχειοφόρου μας, το μεζεδοπωλείο Μεζεράκη   (Στρ. Καραϊσκάκη 90, Χαϊδάρι), καθώς και τους βασικούς χορηγούς δώρων της λαχειοφόρου: την εταιρεία ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών Electroholic, την εταιρεία ένδυσης Noobass Fashion Group Official , το ψητοπωλείο Το Κουκλί – Άγιος Δημήτριος (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 166, Άγιος Δημήτριος), την εταιρεία με προϊόντα περιποίησης La vie en Rose by Dimitra Katsafadou   την εταιρεία με προϊόντα περιποίησης KOE.N  και την εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών MrService.gr  .

Λαχνούς θα προμηθευτείτε κάθε Πέμπτη 20.00 με 22.30 στον σύλλογο μας, Ιθάκης 7, Χαϊδάρι ή με ένα μήνυμα στα social media του συλλόγου».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.