ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πετυχημένο το «Αντάμωμα Παράδοσης» με τους αδερφούς Τσαχουρίδη στον Κορυδαλλό
Πετυχημένο το «Αντάμωμα Παράδοσης» με τους αδερφούς Τσαχουρίδη στον Κορυδαλλό
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος»)
27 Σεπ
0
Σχόλια

Πετυχημένο το «Αντάμωμα Παράδοσης» με τους αδερφούς Τσαχουρίδη στον Κορυδαλλό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Σύλλογο Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος» με τίτλο «Αντάμωμα Παράδοσης», το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο «Νέο Πάρκο Κορυδαλλού».

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν ο Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, οι οποίοι, με το υπέροχο και δυνατό τους πρόγραμμα ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο οποίος δεν σταμάτησε να χορεύει. Το Πάρκο Κορυδαλλού «πλημμύρισε» από κόσμο που διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους της ποντιακής μουσικής.

Πριν τους αδερφούς Τσαχουρίδη, την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Κορυδαλλού, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα για τους χορούς που παρουσίασε. Τους χορευτές στη λύρα και το τραγούδι συνόδευσε ο Χρήστος Ναβροζίδης, στο νταούλι ο Παναγιώτης Κοπαλίδης και στο αγγείο ο Παντελής Νικολαΐδης. Χοροδιδασκάλα του Συλλόγου είναι η Σοφία Δαμιανίδου-Σαββουλίδου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά για την ιδέα και την αρωγή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τις υπηρεσίες του δήμου για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους εθελοντές και μέλη του συλλόγου που συνέβαλαν τα μέγιστα, με αποτέλεσμα την άρτια διοργάνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.