ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έναρξη αιτήσεων για παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» της ΠΟΕ
Έναρξη αιτήσεων για παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» της ΠΟΕ
(Φωτ.: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
20 Ιούν
0
Σχόλια

Έναρξη αιτήσεων για παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» της ΠΟΕ

Την περασμένη εβδομάδα, προκηρύχθηκε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας η έναρξη των αιτήσεων των υποψηφίων φοιτητών για συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies). Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 ή έως την συμπλήρωση των θέσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν την υποτροφία «Σεβαστός Κυμινήτης», την οποία προσφέρει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και καλύπτει τα έξοδα των διδάκτρων του μεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) θα πρέπει να το αναφέρουν στην αίτησή τους, στο αντίστοιχο πεδίο.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των αιτήσεων επισκεφθείτε την σελίδα: https://www.ihu.gr/ucips/shsse/applications.

Για πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies), επισκεφθείτε τη σελίδα : https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/blacksea.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον επίκουρο καθηγητή Στέφανο Κορδώση (τηλ.: 2310807570, mail: s.kordosis@ihu.edu.gr).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.