ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ροζαλίας Ελευθεριάδου «Τα χρώματα της θάλασσας»
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ροζαλίας Ελευθεριάδου «Τα χρώματα της θάλασσας»
06 Απρ
0
Σχόλια

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ροζαλίας Ελευθεριάδου «Τα χρώματα της θάλασσας»

Η νέα ποιητική συλλογή της Ροζαλίας Ελευθεριάδου με τίτλο Τα χρώματα της θάλασσας κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αφοί Κυριακίδη.

«Η παρούσα συλλογή ολοκληρώθηκε έπειτα από ένα γεγονός που τη σημάδεψε ανεξίτηλα, την απέλασή της από το τουρκικό κράτος και την απαγόρευση εισόδου της στο μοναδικό μέρος που ήθελε να ταξιδεύει, στην πατρίδα των προγόνων και του ονείρου της, τη Μαύρη Θάλασσα… ή αλλιώς Εύξεινο Πόντο.

Η προσωπική της διαδρομή τα τελευταία δέκα χρόνια που ταξίδευε στον Εύξεινο Πόντο, οι πρωτόγνωρες εμπειρίες καθώς και η οριστική απαγόρευση εισόδου από το τουρκικό κράτος που της επιβλήθηκε τον Ιούλιο του 2021 αποτυπώνονται στη συλλογή με τρόπο μοναδικό, που θα συγκινήσει τον αναγνώστη. Μία συλλογή που πρέπει να διαβαστεί από όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως καταγωγής. Μία συλλογή μοναδική και επίκαιρη», όπως αναφέρεται σε σημείωμα για το βιβλίο.

Η Ροζαλία Ελευθεριάδου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και υποψήφια Διδάκτωρ Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι γνωστή στη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη, την Ικαρία κ.α. για τη συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και σε επιστημονικές ημερίδες. Το πρώτο της προσωπικό βιβλίο (καθώς έχει στο ενεργητικό της την επιμέλεια συλλογικών τόμων ημερίδων και συνεδρίων) ήταν το «Ταξίδι στον παράδεισο».

Μπορείτε να παραγγείλετε το νέο βιβλίο εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.