ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού
04 Απρ
0
Σχόλια

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, παρουσίασε το νέο λογότυπο που σχεδίασε η γραφίστρια και συνεργάτης πλέον της Ένωσης, Χριστίνα Μαρούλη. Το λογότυπο περιλαμβάνει την επίσημη επωνυμία (Ένωσις Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού), το έτος ίδρυσης (1950) καθώς και το κτήριο του Σωματείου  στην σημερινή του μορφή.

Από εδώ και στο εξής, όλα τα έγγραφα της Ένωσης, θα έχουν το παραπάνω λογότυπο, ενώ ήδη βρίσκονται στην διαδικασία εκτύπωσης business cards, φακέλων αλληλογραφίας και λοιπών σχετικών ειδών.

Επίσης, το προσεχές διάστημα θα κυκλοφορήσουν τα μπλουζάκια της Ένωσης με το νέο λογότυπο, κούπες και άλλα είδη. Για αυτό «θέλουμε να ζητήσουμε προκαταβολικά την στήριξή σας, τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για ουσιαστικούς, καθώς επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε το νέο μας λογότυπο όσο γίνεται περισσότερο με σκοπό να γίνει το σήμα κατατεθέν της Ένωσής μας.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η Ένωση ευχαριστεί τόσο τον Σαράντο Καστανιά για την λήψη της φωτογραφίας του κτηρίου που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του λογοτύπου όσο και την επί χρόνια γραφίστρια και συνεργάτη του Συλλόγου, Δήμητρα Μπούζη και το τυπογραφείο mostra graphic arts για την ουσιαστική του συμβολή σε όλα τα παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.