ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν καλεσμένος στο «The 2night show»
Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν καλεσμένος στο «The 2night show»
(Φωτ.: ANT1/The 2night Show)
23 Φεβ
0
Σχόλια

Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν καλεσμένος στο «The 2night show»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο Survivor, για την οικειοθελή του αποχώρηση αλλά και για τις θυσίες που έχει κάνει η μητέρα του για να κατέβει σε αγώνες.

Ο 22χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τους λόγους που τον ώθησαν να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Επέλεξε να πάει για να τον γνωρίσει ο κόσμος ως παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης. Τελικά τον γνώρισε ως… Survivor…

Η μητέρα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω στους αγώνες
Ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη μίλησε για την πορεία του στον αθλητισμό αλλά και για τις θυσίες που έχει αναγκαστεί να κάνει η μητέρα του, ώστε να καταφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά και να κατέβει σε αγώνες. «Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες. Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε».

Ο Σπύρος Ντούγιας έκλεψε και πάλι την παράσταση
Όμως ο Γιώργος Πιλίδης δεν ήταν καλεσμένος μόνο του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και του συμπρωταγωνιστή του, Σπύρου Ντούγια, του νεαρότερου πρωταγωνιστή στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τον «Σέργιο», εγγονό του Δούκα Σεβαστού.

Ο 9χρονος Σπύρος έκλεψε την παράσταση και έκανε τον 22χρονο πρωταθλητή να ξεκαρδίζεται συνέχεια. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.