ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χολυγουντιανή ταινία γυρίζεται μέσα στην Παναγία Σουμελά
Χολυγουντιανή ταινία γυρίζεται μέσα στην Παναγία Σουμελά
15 Φεβ
0
Σχόλια

Χολυγουντιανή ταινία γυρίζεται μέσα στην Παναγία Σουμελά

Μετά το DJ πάρτι – σκάνδαλο, στο εσωτερικό της ιστορικής μονής της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο, οι τουρκικές Αρχές δίνουν άδεια και για γυρίσματα σκηνών αμερικανικής ταινίας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τοπικού τύπου, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία παραγωγής ταινιών Sony Picture, θα πραγματοποιήσει στις 23 και 24 Φεβρουαρίου κινηματογραφικά γυρίσματα εντός της Παναγίας Σουμελά.

Σχετική άδεια έχει ήδη εκδοθεί από την Κρατική Διεύθυνση Κινηματογράφου, ενώ αναμένεται σύμφωνο «ΟΚ» και από τη Νομαρχία της Τραπεζούντας.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Spiral» και -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- ο συνολικός της προϋπολογισμός της θα αγγίξει τα 150 εκατ. δολάρια, ενώ ο σκηνοθέτης -που δεν κατονομάζεται- έχει τιμηθεί ήδη με τέσσερα βραβεία όσκαρ.

Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί τη βεβήλωση του ιστορικού μοναστηριού που προηγήθηκε, με Τούρκους DJ’s να έχουν στήσει ένα τεράστιο πάρτι, στους χώρους του μνημείου, Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και μέσα στην Τουρκία.

Το σχετικό άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.