ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Σκύδρας
Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Σκύδρας
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας)
06 Φεβ
0
Σχόλια

Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Σκύδρας

Σε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων καλεί τα μέλη της η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, στις 11:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της διοίκησης και αντιπροσώπευσης πρέπει να δηλωθούν έως και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 στην κα Μακρίδου Βασιλική είτε ηλεκτρονικά στο email elskidras@yahoo.gr είτε τηλεφωνικά στο 6985579495.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νόμιμη απαρτία της Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ενημέρωση, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 11:00.

Κατά την προσέλευση σας, να έχετε μαζί σας μάσκα και τα απαραίτητα έγγραφα (Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό rapid test).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.