ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνάντηση του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας με τον Δήμαρχο Εορδαίας
Συνάντηση του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας με τον Δήμαρχο Εορδαίας
(Φωτ.: Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας)
30 Νοέ
0
Σχόλια

Συνάντηση του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας με τον Δήμαρχο Εορδαίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, είχε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, στα γραφεία του, στην Πτολεμαϊδα, η Διοίκηση του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας.

Στην συνάντηση έγινε μία διεξοδική ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Αντώνη Μαυρίδη, για όλα τα θέματα, τους στόχους καθώς και τον προγραμματισμό του Συλλόγου μέχρι και τον ερχόμενο Μαϊο του 2022, ενώ από την πλευρά του Δημάρχου Εορδαίας, υπογραμμίσθηκε η θέληση του Δήμου, να συνδράμει θετικά , σε σειρά ζητημάτων που πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις, το επόμενο διάστημα.

Παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Μαρίας Αντωνιάδου καθώς και των στελεχών-συνεργατών του Δήμου Εορδαίας, Πέπης Διρχαλίδου και Παναγιώτη Χατζησάββα, υπήρξε μια ευρεία συζήτηση με προτάσεις και τοποθετήσεις, για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, καθώς και την συνεργασία του σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και την συμμετοχή του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, στις εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε και στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου, όπου εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε ειδικότερα από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Καρύδη και τις δύο βιβλιοθηκονόμους που στηρίζουν την προσπάθεια οργάνωσης και λειτουργίας της βιβλιοθήκης του Συλλόγου, με πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες δράσεις που προγραμματίζονται , για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.