ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε το πρώτο παρακάθ' της ΕΛΒέροιας
Πραγματοποιήθηκε το πρώτο παρακάθ’ της ΕΛΒέροιας
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
30 Μάι
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο παρακάθ’ της ΕΛΒέροιας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 29 Μαΐου 2021, η πρώτη προβολή της καινούργιας παραγωγής της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, μέσα από τα προφίλ της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής της (Facebook, YouTube).

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της γης παρακολούθησε το παρακάθ’ αυτό, όπου οι αγαπητοί: Παναγιώτης Ασλανίδης, Μιχάλης Καλιοντζίδης, Στάθης Νικολαΐδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Παναγιώτης Θεοδωρίδης μας μετέφεραν νοερά στον Πόντο, ερμηνεύοντας αγαπημένους παραδοσιακούς μας σκοπούς.

Στην εικονοληψία και το μοντάζ ήταν ο Χρήστος Σουμπάκης.

Επισημαίνεται ότι η πραγματοποίηση του τηλεοπτικού γυρίσματος των παραδοσιακών ποντιακών τραγουδιών έγινε στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης μετά από σχετική άδεια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα από την πολιτεία.

Για όσους δεν προλάβατε να το δείτε μπορείτε να το βρείτε είτε στη σελίδα της Λέσχης στο Facebook εδώ, είτε στο κανάλι της στο YouTube εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.