ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοινό Συμβούλιο Σ.Ε.Ν της Π.Ο.Ε και Σ.Ε.Ν της Ο.Σ.Ε.Π.Ε
Κοινό Συμβούλιο Σ.Ε.Ν της Π.Ο.Ε και Σ.Ε.Ν της Ο.Σ.Ε.Π.Ε
(Φωτ.: ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr)
30 Απρ
0
Σχόλια

Κοινό Συμβούλιο Σ.Ε.Ν της Π.Ο.Ε και Σ.Ε.Ν της Ο.Σ.Ε.Π.Ε

Μια σημαντική υποχρέωση των ποντιακών οργανώσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί o συντονισμός και η ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ τους. Σε μια τέτοια πρωτοβουλία προέβησαν η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021.

Παρά την χιλιομετρική και την γεωγραφική απόσταση των επιτροπών, αποδείχθηκε πως τα προβλήματα είναι σχεδόν τα ίδια.

Η Σ.Ε.Ν της ΠΟΕ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της ΟΣΕΠΕ για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Συμβούλιο με θέματα το οργανωτικό τομέα της, την λειτουργία και την συμβολή της ΣΕΝ στις επιτροπές της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος καθώς και τον σκοπό των Επιτροπών αυτών. Στην πρώτη θεματική ενότητα πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών των επιμέρους συμμετεχόντων, συγκρίνοντας την λειτουργία των δύο Νεολαίων μέσα απο παραδείγματα δράσεων αλλά και σκέψεων για τα εγχώρια και παγκόσμια ποντιακά γεγονότα.

Η δεύτερη θεματική ενότητα αποτελούνταν από συζήτηση κοινών δράσεων μεταξύ της ΣΕΝ και της ΟΣΕΠΕ καθώς και η επιμέρους στήριξη μεταξύ των δύο αυτών, με τα δύο μέρη να συμφωνούν και να ανταλλάσσουν μέσα σε θετικό κλίμα σκέψεις και προτάσεις.

Κλείνοντας, οι αντιπρόσωποι της Σ.Ε.Ν της ΠΟΕ Κώστας Χατζημιχαηλίδης, Πίστη Παυλίδου και Χαράλαμπος Τερζόπουλος ευχαρίστησαν την Σ.Ε.Ν της ΟΣΕΠΕ και τα μέλη, Μαρία Παπαδοπούλου, Αναστασία Κοσκερίδου, Βαγγέλη Σπυρίδη, για την πρόσκληση  και έδωσαν προγραμματισμένο ραντεβού για περαιτέρω συζητήσεις και προτάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.