ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον «Αλέξανδρο Υψηλάντη» Κρύας Βρύσης
Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον «Αλέξανδρο Υψηλάντη» Κρύας Βρύσης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης «Αλέξανδρος Υψηλάντης»)
15 Φεβ
0
Σχόλια

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον «Αλέξανδρο Υψηλάντη» Κρύας Βρύσης

Εν μέσω πανδημίας και τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα και τους κανόνες που η Πολιτεία θέσπισε, ο Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης «Αλέξανδρος Υψηλάντης» πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα στοχευμένη και υψίστης σημασίας πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης την περασμένη Κυριακή 07 Φεβρουαρίου.

Διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στη Κρύα Βρύση εθελοντική αιμοδοσία καθώς και τεστ συμβατότητας του μυελού των οστών για τον μικρό συμπολίτη τους Παναγιώτη, του οποίου η υγεία είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται στο εξωτερικό.

«Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόσκληση τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς» δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Αθανασιάδης κάνοντας επίσης ιδιαίτερη μνεία στην εθελοντική παρουσία των ιατρών και νοσηλευτών από όλες τις Υ.Μ. Πέλλας.

«Αρχίσαμε και θα είμαστε παρόντες όπου και όποτε χρειαστεί» κατέληξε ο Πρόεδρος τονίζοντας ότι «Η πρωτοβουλία αυτή είναι μόνο η αρχή στις πολλαπλές δράσεις που έχουμε προγραμματίσει με επόμενο σταθμό την Μεγάλη Τετάρτη στις Παιδιατρικές Κλινικές (Παιδοογκολογική-Παιδοενδοκρινολογική) του Γ.Ν.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης».

Πηγή: logospellas.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.