ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το Θέατρο Κρύας Βρύσης γέμισε από τις «Μελωδίες Πόντου»
Το Θέατρο Κρύας Βρύσης γέμισε από τις «Μελωδίες Πόντου»
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
08 Οκτ
0
Σχόλια

Το Θέατρο Κρύας Βρύσης γέμισε από τις «Μελωδίες Πόντου»

Με μελωδίες Πόντου πλημμύρισε το θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» στην Πολίχνη, το βράδυ της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020, στην παραδοσιακή μουσική συναυλία με τίτλο: Μελωδίες Πόντου, που πραγματοποίησε το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων παρουσίας και δράσης του Μουσικού Εργαστήριου των Ακριτών, με υπεύθυνο τον μουσικό Γιώργο Πουλαντσακλή.

Η συναυλία περιλάμβανε ορχηστρικά μουσικά θέματα και τραγούδια από τον Πόντο. Μια ευχάριστη μουσική αναδρομή στον χρόνο είχαν την χαρά να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν την συναυλία, υπό τη διεύθυνση του υπεύθυνου-μουσικού του εργαστηρίου, Γεώργιου Πουλαντσακλή.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, Ευαγγελία Καρακούτα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παύλου Μελά, εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων της πόλης και δεκάδες κόσμου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κατά τον χαιρετισμό του (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.