ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλληπητήρια από ΠΟΕ και από «Αργοναύτες» Κιλκίς για τον χαμό του Θεόδωρου Παυλίδη
Συλληπητήρια από ΠΟΕ και από «Αργοναύτες» Κιλκίς για τον χαμό του Θεόδωρου Παυλίδη
(Φωτ.: Θεόδωρος Παυλίδης)
12 Ιαν
0
Σχόλια

Συλληπητήρια από ΠΟΕ και από «Αργοναύτες» Κιλκίς για τον χαμό του Θεόδωρου Παυλίδη

Την βαθιά οδύνη τους και τη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του συμπατριώτη δικηγόρου και συγγραφέα Θεόδωρου Παυλίδη εξέφρασαν μέσα από τα Δελτία Τύπου που εξέδωσαν η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».

ΠΟΕ: Η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε ολόκληρη την ποντιακή κοινότητα
Τα ειλικρινή της συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος στέλνει η ΠΟΕ μέσα του Δελτίου Τύπου της, κάνοντας μια αναδρομή στο πλούσιο έργο του μέσα από τους κοινωνικούς και τους πολιτιστικούς φορείς αλλά και την δραστηριότητά του σαν ενεργό μέλος του ΔΣ της ΠΟΕ.

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου.

«Αργοναύτες» Κιλκίς: Η απώλειά του έφερε θλίψη και συγκίνηση σε όλο το Κιλκίς
Τα θερμά τους συλληπητήρια εκφράζουν τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» στην οικογένεια του εκλιπόντος μέλους της. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα όχι μόνο στον ποντιακό χώρο αλλά και στην τοπική κοινωνία ως συγγραφέας και ερευνητής του Δυτικού Πόντου. Ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο νομικό χώρο και συνάμα δραστήριος άνθρωπος.» καταλήγοντας πως «Η απουσία του θα είναι αισθητή.»

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.