ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κυκλοφόρησε το πολυσέλιδο και συλλεκτικό ημερολόγιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
Κυκλοφόρησε το πολυσέλιδο και συλλεκτικό ημερολόγιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Βέροιας)
08 Δεκ
0
Σχόλια

Κυκλοφόρησε το πολυσέλιδο και συλλεκτικό ημερολόγιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Κυκλοφόρησε το πολυσέλιδο καλαίσθητο και συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για το έτος 2021, που είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης για την παλιγγενεσία της πατρίδος μας και τη συμβολή των Ελλήνων του πόντου, στον υπέρ πίστεως και πατρίδος αγώνα.

Η συμβολή των ποντίων στην Επανάσταση του 1821 και την απελευθέρωση της Ελλάδας, αποτελεί ένα από τα πιο αποσιωπημένα κομμάτια της νεότερης ιστορίας μας. Εν τούτοις η πραγματική διάσταση της καθοριστικής και πρωταγωνιστικής συμβολής των Ελλήνων που έδρασαν τη συγκεκριμένη περίοδο ήταν και ποντιακής καταγωγής, καθώς όπως αναδεικνύεται στις σελίδες του ημερολογίου εκατοντάδες πόντιοι χρηματοδότησαν, οργάνωσαν και πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Η διάθεση του ημερολογίου θα γίνεται από όλα τα μέλη το Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης και από τον πρόεδρο στο τηλ: 6983503676 και από τον α΄ Αντιπρόεδρο στο τηλ: 6975859593.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.