ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σήμερα ξεκινούν τα διαδικτυακά σεμινάρια του «Φάρου Ποντίων»
Σήμερα ξεκινούν τα διαδικτυακά σεμινάρια του «Φάρου Ποντίων»
(Φωτ.: «Φάρος Ποντίων» Θεσσαλονίκης)
23 Νοέ
0
Σχόλια

Σήμερα ξεκινούν τα διαδικτυακά σεμινάρια του «Φάρου Ποντίων»

Από σήμερα ξεκινούν τα διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια του «Φάρου Ποντίων» Θεσσαλονικής με τίτλο Δημιουργική γραφή – Δημιουργική ανάγνωση ποντιακού βιβλίου», υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στα σεμινάρια θα συμμετέχουν λογοτέχνες, ακαδημιακοί, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες του ποντιακού θεάτρου.

Συγχαρητήρια από τον ΣΠΟΣ Νομού ΘΕσσαλονίκης
Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μέσω ανακοίνωσής του συγχαίρει το Σωματείο για «εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια….. για τη σημαντικότατη και πρωτοποριακή δράση που διοργανώνει από τις 23 έως τις 29 Νοεμβρίου 2020.»

«Συνεχίζεται η ανεκτίμητη προσφορά του ιδρυτή του σωματείου, του αείμνηστου Στάθη Ευσταθιάδη, στην ανάδειξη και διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού του Πόντου» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η ανακοίνωση κλείνει αναφέροντας ότι «δράσεις σαν αυτήν, όπου αναλύονται και προβάλλονται θέματα του ποντιακού πολιτισμού συμβάλλουν αποφασιστικά στη διατήρηση και μεταλαμπάδευσής του στις νεώτερες γενιές.»

Η συμμετοχή είναι δωρεάν (όποιος ή όποια θέλει να παρακολουθήσει τα σεμινάρια μπορεί να επικοινωνεί με email στο farospontion@yahoo.gr), και στο τέλος θα δοθούν ονομαστικές βεβαιώσεις.

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΠΟΣ Νομού Θεσσαλονίκης εδώ.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.