Αναστολή όλων των ποντιακών Συλλόγων μέχρι 30 Νοεμβρίου βάσει του ΦΕΚ που αναρτήθηκε με τα νέα μέτρα
(Φωτ.: ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr)
03 Νοέ
0
Σχόλια

Αναστολή όλων των ποντιακών Συλλόγων μέχρι 30 Νοεμβρίου βάσει του ΦΕΚ που αναρτήθηκε με τα νέα μέτρα

Σήμερα Τρίτη 03 Νοεμβρίου, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ (ΦΕΚ Β’ 4829/02-11-2020)με όλες τις διευκρινήσεις που αφορά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ξεκίνησαν σήμερα από τις 06:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 02 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Δ1α/Γ.Π.οικ.69863/2.11.2020 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» σελ. 30, σημείο 31 αναφέρεται ότι αναστέλλεται η λειτουργία σε «υπηρεσίες που παρέχονται από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ενώσεις» το οποίο σημαίνει ότι επιρρεάζει και τους ποντιακούς Συλλόγους στις περιοχές αυξειμένου κινδύνου όπως είναι η Αττική, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρες, η Ημαθία, η Βοιωτία, η Θήρα, η Δράμα, η Καβάλα, τα Ιωάννινα, η Καστοριά, ο Έβρος, το Κιλκίς, η Κοζάνη, η Πέλλα, η Πιερία, η Λάρισα, η Ροδόπη, η Μαγνησία, τα Τρίκαλα, η Νάξος, η Ξάνθη και η Χαλκιδική.

Διαβάστε εδώ όλο το ΦΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.