ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αναστολή όλων των ποντιακών Συλλόγων μέχρι 30 Νοεμβρίου βάσει του ΦΕΚ που αναρτήθηκε με τα νέα μέτρα
Αναστολή όλων των ποντιακών Συλλόγων μέχρι 30 Νοεμβρίου βάσει του ΦΕΚ που αναρτήθηκε με τα νέα μέτρα
(Φωτ.: ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr)
03 Νοέ
0
Σχόλια

Αναστολή όλων των ποντιακών Συλλόγων μέχρι 30 Νοεμβρίου βάσει του ΦΕΚ που αναρτήθηκε με τα νέα μέτρα

Σήμερα Τρίτη 03 Νοεμβρίου, δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ (ΦΕΚ Β’ 4829/02-11-2020)με όλες τις διευκρινήσεις που αφορά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ξεκίνησαν σήμερα από τις 06:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 02 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Δ1α/Γ.Π.οικ.69863/2.11.2020 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» σελ. 30, σημείο 31 αναφέρεται ότι αναστέλλεται η λειτουργία σε «υπηρεσίες που παρέχονται από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ενώσεις» το οποίο σημαίνει ότι επιρρεάζει και τους ποντιακούς Συλλόγους στις περιοχές αυξειμένου κινδύνου όπως είναι η Αττική, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρες, η Ημαθία, η Βοιωτία, η Θήρα, η Δράμα, η Καβάλα, τα Ιωάννινα, η Καστοριά, ο Έβρος, το Κιλκίς, η Κοζάνη, η Πέλλα, η Πιερία, η Λάρισα, η Ροδόπη, η Μαγνησία, τα Τρίκαλα, η Νάξος, η Ξάνθη και η Χαλκιδική.

Διαβάστε εδώ όλο το ΦΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.