ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ΕΛΠ Ν. Ηρακλείου βράβευσε τον 3ο νικητή του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού «Ποντιακός Ελληνισμός. Μνήμες και όνειρα»
Η ΕΛΠ Ν. Ηρακλείου βράβευσε τον 3ο νικητή του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού «Ποντιακός Ελληνισμός. Μνήμες και όνειρα»
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νομού Ηρακλείου)
27 Οκτ
0
Σχόλια

Η ΕΛΠ Ν. Ηρακλείου βράβευσε τον 3ο νικητή του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού «Ποντιακός Ελληνισμός. Μνήμες και όνειρα»

Τον μαθητή του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείο Κωνσταντίνο Τσικνάκη, βράβευσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νομού Ηρακλείου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου που κέρδισε την 3η θέση στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «ποντιακός ελληνισμός, μνήμες και όνειρα»

Ο Κωνσταντίνος Τσικνάκης συμμετείχε στην κατηγορία «Διηγήματα»

Ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Π.Ε. Σερρών και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020 και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Ο μαθητής που συνοδεύτηκε από τους γονείς του καθως και την γυμνασιάρχη και τις φιλολόγους του, Φιολιτάκη Μαρία & Χουρσάν Χρυσή, δεν έκρυβε την χαρά του κάτω από την μάσκα για την τιμητική αυτή διάκριση αλλά και την βράβευση από την Λέσχη.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.