ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διαδικτυακή εκδήλωση από «Αργοναύτες Κομνηνούς», Μέριμνα Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης και την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης
Διαδικτυακή εκδήλωση από «Αργοναύτες Κομνηνούς», Μέριμνα Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης και την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί»)
22 Οκτ
0
Σχόλια

Διαδικτυακή εκδήλωση από «Αργοναύτες Κομνηνούς», Μέριμνα Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης και την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της εθνικής εορτής για το «έπος του ’40», η «Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης», η «Μέριμνα Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης» και ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί», συνδιοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα: Η «Μέριμνα Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης», η «Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης» και ο Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί» στη δεκαετία του 1940. Το εθνικό και φιλανθρωπικό έργο των τριών ιστορικών ποντιακών σωματείων.

Ομιλητές θα είναι οι:

  • Ανατολή Δημητριάδου, Πρόεδρος Δ.Σ. «Μέριμνας Ποντίων Κυριών Θεσσαλονίκης»
  • Κώστας Αποστολίδης, πρ. Πρόεδρος Δ.Σ. «Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης»
  • Θεόφιλος Καστανίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί».

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Κυριάκος Χατζηκυριακίδης, Επίκ. Καθηγητής της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ, μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 19:00, θα είναι διαδικτυακή και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε «κάνοντας κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

https://youtu.be/4VferRLD0uw

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.