ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχονται εκλογές στην ΠΟΠΣ
Έρχονται εκλογές στην ΠΟΠΣ
(Φωτ.: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων)
22 Οκτ
0
Σχόλια

Έρχονται εκλογές στην ΠΟΠΣ

Σε Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων καλεί τα μέλη-σωματεία της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ), την Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2020, στις 11:00, στα γραφεία του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» (Μητροπόλεως 15, Θεσσαλονίκη).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής.

Τα θέματα που θα συζητηθούν μεταξύ άλλων είναι τα εξής:

  • Έκθεση πεπραγμένων του ΔΣ της ΠΟΠΣ για την περίοδο 06/11/16 έως 01/11/20.
  • Οικονομικός απολογισμός της διαχειριστικής περιόδου 01/01/19 έως 31/12/19.
  • Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση περιόδου 01/01/19 έως 31/12/2019.
  • Προγραμματισμός έργου για το διάστημα των επόμενων 12 μηνών.
  • Παρουσίαση του ενιαίου ψηφοδελτίου για τα νέα όργανα διοίκησης.
  • Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής, προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές.

Στην πρόσκληση ξεκαθαρίζεται ότι κάθε σωματείο θα λάβει μέρος στις εκλογές και τη Γενική Συνέλευση εκπροσωπούμενο με αριθμό αντιπροσώπων σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφοι 6,7,8,9 και 10 του Καταστατικού.

Κάθε σωματείο μέλος της ΠΟΠΣ είναι απαραίτητο να υποβάλει μέχρι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας έγγραφο του ΔΣ του, με το οποίο θα ενημερώνει για τους αντιπροσώπους που επέλεξε (τακτικούς και αναπληρωματικούς), το οποίο θα συνοδεύεται:

  • Από αντίγραφο ή απόσπασμα της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου για εκλογή ΔΣ από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός των μελών του που συμμετέχουν στη ΓΣ.
  • Πρακτικό εκλογής-ορισμού των αντιπροσώπων από τη ΓΣ ή το ΔΣ του σωματείου.

Υποψηφιότητες
Οι αντιπρόσωποι των σωματείων μελών που ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΠΟΠΣ, την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο, οφείλουν να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή να στείλουν με φαξ σχετική αίτηση στη γραμματεία της Ομοσπονδίας μέχρι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.

Διαβάστε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.