ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνάντηση της ΕΛΠ Κέρκυρας με την δήμαρχο
Συνάντηση της ΕΛΠ Κέρκυρας με την δήμαρχο
(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας)
04 Αυγ
0
Σχόλια

Συνάντηση της ΕΛΠ Κέρκυρας με την δήμαρχο

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η δήμαρχος Κερκυραίων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας και στον χοροδιδάσκαλό της Γιώργο Ιακωβίδη. Στα πλαίσια φιλικής συζήτησης έγινε γνωριμία με την Λέσχη, με τους σκοπούς και το έργο της.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού, πρωτεύον θέμα υπήρξε το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσχη για τη στέγασή της. Φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει και η ενημέρωση της δημάρχου για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις-δράσεις αλλά και αυτών που αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν λόγω του Covid 19.

Η κα Υδραίου έδειξε το ενδιαφέρον της στις προτάσεις της Λέσχης και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κερκυραίων θα σταθεί δίπλα της. Χαριτολογώντας μάλιστα έκανε την δική της πρόταση για να δημιουργηθεί «Το σπίτι των Ποντίων»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας ευχαριστεί την δήμαρχο για την φιλοξενία και περιμένει την ευόδωση των προτάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.