ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ στην Αθήνα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ στην Αθήνα
15 Ιούλ
0
Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ). Ανταποκρινόμενοι στη πρόσκληση που απηύθυνε το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) της Νότιας Ελλάδος και Νήσων της ΠΟΕ, εκπρόσωποι των ποντιακών συλλόγων, προσήλθαν στη φιλόξενη αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες της συνεδρίασης του ΔΣ της Ομοσπονδίας, οι οποίες για πρώτη φορά μετά τη σύνθεση της νέας διοίκησης, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Με απόφαση του ΔΣ, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, καλωσόρισε τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕ αλλά και τους εκπροσώπους των σωματείων, ενώ ευχαρίστησε για τη φιλοξενία το ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία, με έτος ίδρυσης το 1950. Το ΔΣ στη συνεδρίαση του συζήτησε θέματα της επικαιρότητας και τις θέσεις της Ομοσπονδίας πάνω σε αυτά, όπως επίσης ενέργειες για το προσεχές διάστημα και κατά πόσον είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης αλλά και να λάβουν απαντήσεις για θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους γενικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.