ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Θεόδωρο Αμπατζόγλου
Ο «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Θεόδωρο Αμπατζόγλου
(Φωτ.: Δήμος Αμαρουσίου / Facebook)
23 Ιούν
0
Σχόλια

Ο «Νίκος Καπετανίδης» Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» αλλά και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου προκειμένου να εξεταστούν τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία τους και τη γενικότερη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», παρουσία του προέδρου Δημήτρη Κοσμίδη και της γραμματέως Παρασκευής Βανδώρου, συζητήθηκαν τα ζητήματα εύρεσης νέας στέγης και η ανάπτυξη νέων και περισσότερων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στις συναντήσεις παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Γιάννης Νικολαράκος και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: «Συνεχίζουμε δυναμικά το διάλογο με τους Συλλόγους και τους πολίτες του Αμαρουσίου. Οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι αντιμετωπίζουν μία σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες τους σε χώρους απαραίτητους να φιλοξενήσουν νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Είναι ένα “ευτυχές” πρόβλημα που αποδεικνύει πως στο Μαρούσι υπάρχουν ισχυροί πυρήνες πολιτιστικής και αθλητικής δημιουργίας που καθημερινά προσελκύουν και εμπνέουν τους συμπολίτες μας. Είμαστε δίπλα τους με ρεαλιστικές λύσεις και σε αυτό μας βοηθά η καλύτερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.