ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» για το τέλος την φετινής χρονιάς λόγο COVID-19
Η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» για το τέλος την φετινής χρονιάς λόγο COVID-19
01 Ιούν
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» για το τέλος την φετινής χρονιάς λόγο COVID-19

«Φίλες και φίλοι σήμερα τυπικά ολοκληρώθηκε η χρονιά 2019-2020 της Ένωσης Ποντίων Χαλανδρίου “Ο Ακρίτας”. Δυστυχώς μας πρόλαβε ο COVID-19 και άλλαξε όλο το πρόγραμμα των συλλόγων, και γενικά την καθημερινότητα όλων μας. Μπροστά σ αυτήν την νέα πανδημία αναγκαστήκαμε όλοι να κάνουμε πίσω βάζοντας προτεραιότητα πρώτα την υγεία μας. Διακινδυνέψαμε δουλειές, υποχρεώσεις που δεν έχουμε δει ακόμα το που είμαστε, και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να βρούμε την κανονικότητα μας γρήγορα όσο αυτό είναι περισσότερο δυνατόν.

«Δυστυχώς με τα περιοριστικά μέτρα που πρέπει να τηρηθούν και κατά πόσο αυτά θα επιτρέπουν πρακτικά τις πρόβες των χορευτικών τμημάτων είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθούν πρόβες για κάποιο διάστημα ακόμα στους συλλόγους, και όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε στην επόμενη νέα χρονιά. Εδώ στον “Ακρίτα” μας αφήσαμε πίσω τον ετήσιο χορό του συλλόγου, την παρουσία του συλλόγου στην εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, το κλείσιμο της χρονιάς με το καθιερωμένο παρακάθ’, αλλά και τη διήμερη εκδρομή στη Παναγία Σουμελά (Βέρμιο). Πάνω απ όλα τη σύσσωμη παρουσία του συλλόγου μας τη 19η Μαΐου ημέρα Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Σύνταγμα όπως κάθε χρονιά» τονίζετε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Ενώ καταλήγει: «Και με την ευκαιρία αυτή να τονίσουμε για άλλη μια φορά τη προσπάθεια όλων μας για τη διεθνή αναγνώριση».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.