ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεία Λειτουργία και τέλεση πάνδημου ετήσιου μνημοσύνου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα
Θεία Λειτουργία και τέλεση πάνδημου ετήσιου μνημοσύνου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
30 Μάι
0
Σχόλια

Θεία Λειτουργία και τέλεση πάνδημου ετήσιου μνημοσύνου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα

Μετά την λήξη της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας και εκδηλώσεών του, σας ανακοινώνουμε ότι το πάνδημο Μνημόσυνο, θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο, την ημέρα της Πεντηκοστής στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας.

Το Σωματείο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα επαναλειτουργεί μετά από 64 ημέρες σιωπής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Η Θεία Λειτουργία (08:00) και το Μνημόσυνο (10:00), που θα πραγματοποιηθούν φέτος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, γίνονται εις μνήμην των μοναχών και ηγουμένων της Μονής, των ηρώων και αγωνιστών του Ελληνισμού, καθώς και όλων των αδίκως σφαγιασθέντων κατά τη γενοκτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού. Λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης να αντιμετωπισθούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, κατά την επαναλειτουργία του Σωματείου τηρούνται όλα τα περαιτέρω υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή επάνοδο στην κοινωνική κανονικότητα, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.