ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού ζητά από τον δήμαρχο της πόλης την ανέγερση μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων
Η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού ζητά από τον δήμαρχο της πόλης την ανέγερση μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων
Το μνημείο Γενοκτονίας στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης (Φωτ.: thesslife.gr)
09 Μάι
0
Σχόλια

Η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού ζητά από τον δήμαρχο της πόλης την ανέγερση μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων

Η Εύξεινος Λέσχη Κόπανου ζητά από τον δήμαρχο της ηρωικής πόλης Νάουσας παραχώρηση μέρους στην κεντρική πλατεία Κοπανού για να ανεγείρει μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. «Δεν ξέρουμε και δεν εξετάζουμε τον λόγο που από την εποχή δημαρχίας του Σιδηροπουλου δεν είχαμε αποτέλεσμα από τις δυο μεριές για να έχει το χωρίο μας το δικό του ποντιακό μνημείο» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Μετά από τις εκλογές στον σύλλογο μας τον περασμένο Ιανουάριο πρώτο θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας ήταν να κάνουμε όλα τα απαραίτητα για το έργο αυτό. Με το σχέδιο ανάπλασης της πλατείας μας κάναμε αίτημα στο δημαρχείο Ναουσας σαν ποντιακός σύλλογος να δοθεί μέρος για να γίνει το μνημείο μας. Τα έξοδα αναλαμβάνει η Λέσχη» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.