ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρχεται η ταινία «Ο Χορός των Νεκρών» από την Εύξεινο Λέσχη Κοπανού
Έρχεται η ταινία «Ο Χορός των Νεκρών» από την Εύξεινο Λέσχη Κοπανού
27 Απρ
0
Σχόλια

Έρχεται η ταινία «Ο Χορός των Νεκρών» από την Εύξεινο Λέσχη Κοπανού

Μήνες τώρα, η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού, με διαχειριστή της κεντρικής ιδέας τον Βενιαμίν Κωστελίδη, εργάζεται πάνω στην ιδέα της ταινίας που θα αναβιώσει το ταφικό έθιμο των Ελλήνων του Πόντου, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και ταυτόχρονα μιας ιστορίας που θα ραγίσει καρδιές.

Η ταινία θα έχει τίτλο «Ο Χορός των Νεκρών» όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λέσχης.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, μετά και από πρόσφατη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος και θα αναλάβει την ταινία με μεγάλη του χαρά, καθώς επίσης και με πληθώρα καταξιωμένων καλλιτεχνών του χώρου, να πάρει “σάρκα και οστά” το όραμα αυτό. Θα βιώσουμε τις αξίες της οικογένειας, την αγάπη, την προσήλωση στα ήθη και έθιμα μας, το μεγαλείο της χριστιανοσύνης, τον έρωτα και τις θυσίες του, τον θάνατο, τον αποχωρισμό και την αντάμωση στο μέγιστο. Σας θέλουμε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια και ευελπιστούμε η ταινία αυτή να περάσει τα σύνορα της Ελλάδος, βάζοντας γερά θεμέλια για τις γενιές που έρχονται, κρατώντας την αξία του να είσαι Πόντιος» αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.