ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δεν ξεχνά και φέτος την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ο δήμος Βέροιας
Δεν ξεχνά και φέτος την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ο δήμος Βέροιας
(Φωτ.: veria.gr)
07 Μάι
0
Σχόλια

Δεν ξεχνά και φέτος την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ο δήμος Βέροιας

Ομόφωνη και χωρίς ήταν η συγκατάθεση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ) Βέροιας στην πρόταση του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη για την φωταγώγηση του Δημαρχείου σε χρώματα μαύρο και κόκκινο, τοποθέτηση σχετικών αφισών και μαύρων πένθιμων πανιών, ως απόδοση τιμής στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στις 19 Μαΐου 2020.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βέροιας στην αρχή της συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) του ΔΣ το απόγευμα της Δευτέρας (4/5/2020), μπορεί φέτος να μην γίνουν περισσότερες εκδηλώσεις μνήμης, όπως έγιναν πέρσι με αφορμή τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία, ωστόσο ο δήμος δεν θα ξεχάσει την ημέρα.

Στην πρόταση αυτή όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων (Μπατσαρά, Παυλίδης, Μαρκούλης, Τσανακτσίδης) και ο Γιάννης Τσαναξίδης (εκπροσωπώντας τον επικεφαλής του Γιώργο Μελιόπουλο) έδωσαν την συγκατάθεσή τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής στις 353.000 των νεκρών της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Πηγή: inveria.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.