ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε στάση αναμονής ο «Ευστάθιος Χωραφάς» για το πανηγύρι στην Πατρίδα Βεροίας
Σε στάση αναμονής ο «Ευστάθιος Χωραφάς» για το πανηγύρι στην Πατρίδα Βεροίας
(Φωτ.: laosnews.gr)
30 Απρ
0
Σχόλια

Σε στάση αναμονής ο «Ευστάθιος Χωραφάς» για το πανηγύρι στην Πατρίδα Βεροίας

Πρωτοκλασσάτα ονόματα «φωτιά» έχει στο πρόγραμμα του για το εξαήμερο πανηγύρι ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Συλλόγος «Ευστάθιος Χωραφάς» στην Πατρίδα Βεροίας. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να μείνουν απλά στον σχεδιασμό αφού σύμφωνα με την εξαγγελία του πρωθυπουργού, είναι απίθανο να γίνουν εκδηλώσεις με πολύ κόσμο.

Όπως δήλωσε στον Πληροφοριοδότη ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης οι εκδηλώσεις δεν θα ακυρωθούν από τώρα, παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, επειδή θεωρεί ότι τον Ιούλιο θα αλλάξει το σκηνικό. Ο Σύλλογος της Πατρίδας θα παραμείνει stand by και θα περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα ονόματα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, του Παντελή Θαλασσινού της Φωτεινής Βελεσιώτου αλλά και των Γιάννη Καψάλη, Νίκου Ζωιδάκη. Επίσης στο πρόγραμμα υπάρχει θεατρικό με Τάκη Βαμβακίδη–Αλέξη Παρχαρίδη αλλά και ποντιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.