ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «ΠΟΝΤΟΣ... Ο τόπος της καρδιάς μου» το νέο ντοκιμαντέρ του Θεόδωρου Αλεπίδη (βίντεο)
«ΠΟΝΤΟΣ… Ο τόπος της καρδιάς μου» το νέο ντοκιμαντέρ του Θεόδωρου Αλεπίδη (βίντεο)
21 Απρ
0
Σχόλια

«ΠΟΝΤΟΣ… Ο τόπος της καρδιάς μου» το νέο ντοκιμαντέρ του Θεόδωρου Αλεπίδη (βίντεο)

Το ντοκιμαντέρ του Θεόδωρου Αλεπίδη σε συνεργασία με τον Γιάννη Σανιώτη και το DSP Studio έκανε πρεμιέρα χτες στο YouTube.  «Μετά από αρκετή δουλειά, το ντοκιμαντέρ που ετοιμάσαμε με τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Σανιώτης, ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για μια δουλειά, η οποία αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στους προγόνους μου, και μεταφέρεται στην οθόνη με την πολύτιμη βοήθεια, εμπειρία και τεχνογνωσία, του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Σανιώτης» αναφέρει ο Θεόδωρος Αλεπίδης σε ανακοίνωση του.

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, για την βοήθεια που πρόσφεραν αφιλοκερδώς για την υλοποίησή του, το οποίο δεν αποτελεί προϊόν πώλησης ή μεταπώλησης και σκοπό έχει την ανάδειξη του τόπου καταγωγής των προγόνων μας» τονίζει επίσης.

Συντελεστές: Γιάννης Σανιώτης (σκηνοθεσία, αφήγηση, επεξεργασία και μοντάζ), Θεόδωρος Αλεπίδης (επιμέλεια, αφήγηση επίγειες και εναέριες λήψεις), Γιάννης Καλογήρου, Μπάμπης Κεμανετζίδης και Χρήστος Χαλκιάς (μουσική επιμέλεια), Hasan Kamiloglu, Mert Sezer, Arif Terzi (επίγειες και εναέριες λήψεις). «Ευχαριστούμε τους: Παναγιώτη Φυτανίδη, Νικόλαο Ιωσηφίδη, Ιωάννη Χατζηκίδη, Δέσποινα Μηλιάδου, Μαρία Σιδηροπούλου, Καλλιόπη Κουτουνίδου, Σοφία Παμπόρη, Ελευθέριο Αβραμίδη, για την αφήγηση των ιστοριών και την παραχώρηση των φωτογραφικών αρχείων τους και τον Σύλλογο Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά» για το φωτογραφικό υλικό» αναφέρει επίσης ο Θεόδωρος Αλεπίδης. Τέλος το αρχείο πρώτης γενιάς από τους: Νικόλαο Μηλιάδη και Σταύρο Γαλετσίδη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.