ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Πετρίδης στο Τορόντο του Καναδά
Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Πετρίδης στο Τορόντο του Καναδά
Ο Νίκος Πετρίδης μαζί με τον Χρήστο Καλιοντζίδη (φωτ.: Χρήστος Καλιοντζίδης)
21 Απρ
0
Σχόλια

Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Πετρίδης στο Τορόντο του Καναδά

Ο Νίκος Πετρίδης απεβίωσε την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 στο Τορόντο του Καναδά σε ηλικία 76 ετών. Ήταν ποντιακής καταγωγής δεύτερης προσφυγικής γενιάς γεννημένος στον Διπόταμο Καβάλας στις 10/09/1944 με απώτερη καταγωγή από την Ματσούκα της Τραπεζούντας. Εξαιρετικός πατριώτης και λυράρης,  μετανάστευσε την δεκαετία του 1960 στον Καναδά και εντάχθηκε στους κόλπους της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά» ως μέλος αλλά και ως λυράρης των χορευτικών τμημάτων.

«Ανεκτίμητη η προσφορά σου Νίκο, το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι αναντικατάστατο. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγο σου Τούλα, στην κόρη σου Μπέλα, στον γιό σου Θεόδωρο, στα τέσσερα εγγόνια σου, στους συγγενείς και φίλους σου. Καλή αντάμωση, καλό παράδεισο φίλε Νίκο» αναφέρει η ανακοίνωση της Αδελφότητας η οποία έκανε γνωστό και τον θάνατο του.

Χρήστος Καλιοντζίδης
«Τι να πει κανείς για εσένα… Σε ευχαριστούμε για οοοολες εκείνες τις στιγμές που μας έκανες να νιώσουμε την αγάπη σου. Κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν πρόλαβες να ακούσεις μελοποιημένους τους όμορφους στίχους που μας χάρισες. Αυτό το cd για εσένα και τον «Πελφόρ» ξεκίνησε, και έτσι θα καταλήξει… Καλό ταξίδι Νίκο Πετρίδη!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.